Ons Team.

“Sinds ik in dit pand zit is de sportschool alleen maar groeiende. Ik wil dat mensen zich hier thuis voelen, een soort familie gevoel krijgen. Dat is echt iets waar ik mij voor in probeer te zetten. Doordat ik vrij veel mensen ken vanwege mijn vroegere werk kan ik ook zeggen dat ik best wel selectief ben in het toe laten van potentiele leden. Er zijn een paar regels in de sportschool waar iedereen zich aan moet houden: niet schreeuwen en vloeken, een ander ook wat gunnen en verder ‘normaal’ gedrag vertonen. Als mensen daardoor naar een andere sportschool gaan, dan vind ik dat prima. Ik wil mensen binnen hebben die er bewust voor kiezen om bij mij te sporten. We hanteren niet de hoogste prijzen om lid te worden en ik werk ook niet met jaarcontracten. Zelf zou ik ook niet ergens een jaar aan vast willen zitten zonder dat ik het weet of ik het wel echt leuk vind. Na drie maanden heeft iemand een goed beeld van de sfeer, de begeleiding en ook van de sport zelf”.

+Coaches

die altijd voor u klaar staan

Waar Sportschool Prim drie mensen heeft die voor begeleiding zorgen, is er ook nog een groep instructeurs die les geeft in groepslessen. Daarvoor heb ik instructeurs met een goede achtergrond en waar ik een goed gevoel bij heb. Dat laatste is essentieel voor mij. Zelf heb ik een achtergrond in de krijgskunst. Daar kan ik in 5 verschillende disciplines lesgeven. Als je het mij zou vragen dan ligt daar toch echt mijn hart. Als ik daarin bezig ben dan vergeet ik de tijd nogal eens.

Sportschool Prim kent ook enkele ereleden. “ja, er zijn enkele heren die hier sporten en die wat gepresteerd hebben. Ik vind dat je ze dan ook moet belonen met een titel. Elbert Vastenberg Nederlands kampioen bankdrukken’. Jan Wagenaar, sterkste man van Nederland, Jan Smeekens Wereld kampioen op de schaats en Zorin Wijnands Junioren Kampioen Powerlifting hebben minimaal een Nederlands kampioenschap behaald op het moment dat ze hier actief aan het sporten waren. Zij hebben hiervoor een gratis abonnement voor het leven ontvangen!”.