Missie

Wij willen graag een bijdrage leveren aan een gezonde en actieve levensstijl van onze klanten. Een prettige sfeer tussen medewerkers en leden is een pre.

Wij streven ernaar om onze klanten op een verantwoorde manier in een veilige omgeving  te laten bewegen. Sportcentrum Prim staat er voor om te zorgen dat het binnen de regio het beste Sportcentrum is en blijft op het gebied van service, kwaliteit van Paramedisch, personal training, fitness training en groepslessen. Hiervoor moet sportcentrum Prim hard voor moeten werken om dit te realiseren.

Visie

Sportcentrum Prim is toegankelijk voor jong en oud in onze professionele, sfeervolle en moderne sportcentrum. Hier moeten wij werken aan het geestelijke en lichamelijke welzijn van onze leden, met als klantbeleving de pijlers van ons fundament; gastvrijheid, professionele begeleiding en het belangrijkste is er voor te zorgen dat er een prettige sfeer ontstaat.

Door met een lage werkdruk en een uitstekende werksfeer, een positieve cultuur te onderhouden waarbij de werknemer gemotiveerd is om vanuit betrokkenheid de kritische succesfactoren te bewaken. Verantwoordelijkheidsgevoel is een belangrijke competentie in deze, als ook professioneel initiatief. Sportcentrum Prim zal door samenwerking met verschillende verenigingen, instanties, stichting e.d, Hieronder valt onder andere de voetbalvereniging. Het voortgezet onderwijs Bogerman, RSG en het toerisme( dit is seizoen gebonden). Door deze te benaderen zullen de doelen behaald moeten worden. Ook andere instanties zoals, beheer Persoons Gebonden budgetten en Stichting leergeld zullen kunnen bijdragen aan het behalen van onze doelen.

Strategie

In de tijd van toenemende concurrentie en low budget ketens zorgt ons personeel door een positieve benadering, professionele begeleiding en aandacht voor de leden om ervoor te zorgen dat wij uniek zijn, zoals ons slogan: meer dan sport alleen. Wij staan voor;  een gezellige, complete, esthetische en positieve Sportcentrum in een mooie omgeving met eerlijke prijzen waar de leden centraal staat, zodat een prettige gevoel ontstaat, waarbij alle mensen zich thuis kunnen voelen. Sportcentrum Prim  heeft hiervoor een duidelijke weg gekozen. Aan de hand van samenwerking met partners op het gebied van fysiotherapie, leefstijlcoach, gewicht consulente en voedingsdeskundige op het gebied van fitness en te behalen doelen als ook door het constant vernieuwen binnen het eigen productaanbod en het op hoog niveau houden van gekwalificeerd personeel. Ook zal door overleg met de werknemers onderling, de werksfeer en cultuur besproken worden om te controleren of de betrokkenheid, het verantwoordelijkheidsgevoel en het initiatief in lijn is met de beleid. De processen en protocollen zullen dagelijks gerespecteerd, toegepast en bewaakt moeten worden door de werknemers en werkgever.

Doel: De luxe sportcentrum van Sneek en omstreken te worden, te zijn en te blijven.